Intersentia (België) en Sdu (Nederland) bieden met SERVO Helder Groeien een training aan gespreid over twee dagen, specifiek gericht op de 'zeer intense professional'. Een training specifiek gericht op het notariaat (België) wordt aangeboden door KnopsPublishing.

Sinds de opstart in 2018 namen meer dan 500 personen deel aan de SERVO-training voor efficiënt beheer van je energie en tijd.

Lees wat uw collega's vonden nadat ze deze training gevolgd hebben:
"Ik startte sceptisch, maar ben helemaal overtuigd. De oefeningen zijn eenvoudig, maar als je ze doet heb je gegarandeerd resultaat." (41 jaar, advocaat, SERVO-training herfst 2018)

"Een investering van twee dagen, die elke dag rendeert." (deelnemer SERVO-training herfst 2018)

"Via SERVO leer ik om te genieten en om in het moment te leven." (36 jaar, jurist, SERVO-training herfst 2018)

"Verhelderend om vakgenoten te ontmoeten die ook willen stilstaan bij het functioneren en de eigen persoon." (44 jaar, advocaat, SERVO-training lente 2019)


"Het is heel vaak eenvoudiger dan het lijkt, maar je moet het weten."
(35 jaar, notaris, SERVO-training herfst 2018)


"Voor het eerst sinds lang weer plezier in mijn werk." (46 jaar, advocaat, SERVO-training lente 2019)

"Super, 'lifechanging'." (56 jaar, magistrate, SERVO-training winter 2019-2020)

"SERVO biedt krachtige onderbouwde en haalbare technieken om je eigen menszijn maximaal te ontplooien, zonder in het verleden te blijven hangen." (57 jaar, advocaat, SERVO-training lente 2018)

"Dankzij SERVO verspil ik geen energie meer aan zorgen maken over dingen die ik toch niet kan veranderen." (35 jaar, advocaat, SERVO-training herfst 2018)"Met SERVO word je niet langer geleefd, maar neem je het heft in eigen handen." (58 jaar, IT Manager, SERVO-training herfst 2018)

"Stuur je leven met SERVO!" (68 jaar, medicus, SERVO-training herfst 2018)

"SERVO geeft me energie." (30 jaar, advocaat, SERVO-training lente 2019)

"Dit had ik eerder willen weten, het had mij veel problemen kunnen voorkomen, vooral op het werk." (55 jaar, bediende, SERVO-training herfst 2018)


Alle 16 deelnemers (9 advocaten, een notaris, diverse juristen en 2 financiële directeurs) aan de training van april 2019 antwoordden met 'Ja' op de vraag: 'Is wat je leerde nuttig voor de uitoefening van je beroep, m.a.w. helpt het om je werk beter te doen?'


Lees hier het interview in Emile & Ferdinand met docent Jeff Keustermans over de training.


Een reeks korte bijdragen 'tegen stress en de nadelige gevolgen ervan' van de hand van docent Jeff Keustermans vind je op Jubel.be.