OPFRIS/VERDIEPING/REBOOT
(alleen voor ex-deelnemers aan een SERVO-training)


Ben jij een van de meer dan 1000 deelnemers aan de basistraining SERVO Helder Groeien? 

Weet je nog hoe je tijdens de training na slechts twee weken vooruit gegaan was? Hoe je je voelde op de tweede dag van de training? Ben je SERVO blijven toepassen en wil je nog meer? Of ben je toch gestopt en wil je heropstarten?

Dat kan tijdens een workshop/opfrisdag in België of Italië:


OPFRISSESSIES IN ITALIË VOOR SERVO-ALUMNI


Alle informatie over SERVO opfrissing in Italië voor alumni, vind je via deze link. In de zomer van 2024 zijn er geen beschikbare periodes meer.

Heb je mogelijke interesse voor het voorjaar of de zomer van 2025? Meld je dan aan via jk@servo-training.be.

Een advocaat-deelnemer over de opfrissessie in Italië in de zomer 2022: 'Fantastisch dat ik een 'reboot' van de training kon volgen op zo'n prachtige en rustgevende locatie, een absolute aanrader. Enorm dankbaar voor alle inzichten die we kregen van Jeff Keustermans en Ingrid Arckens, en voor hun warme Italiaanse gastvrijheid.'


VERDIEPING & OPFRISDAG IN BELGIË: LIVE EN ONLINE 

Erkend voor 3 punten permanente vorming door OVB (de live dag)

Op de opfrissessies in de herfst van 2024:
-leren we nog beter zien welke de juiste houding is om beter om te gaan met de uitdagingen van ons beroep en privé-leven
-leren we hoe we de SERVO-oefeningen daarvoor op maat kunnen inzetten
-starten we een korte training op van drie weken met dagelijkse oefeningen waar we wat we leerden op de live-dag verder inoefenen met telkens andere accenten (nieuwe WhatsApp-groep met de deelnemers)
-herhalen we de SERVO-oefeningen en principes, en werken deze verder uit
-is er veel ruimte voor vragen
-...

Zaterdag 19 oktober 2024 - LIVE 
3 punten permanente vorming OVB

Plaats: in Schelle (nabij Antwerpen) van 10u00 (onthaal) tot 16u30 in de rustige omgeving van De Rederij, die we helemaal voor SERVO alleen hebben... (ligging: hier): training, lunch, koffie/thee/water, afsluitdrink (16u30-17u30).

Op een even boeiende en leuke manier als tijdens de basistraining frissen we in De Rederij nabij Antwerpen alles op  en verbreden en verdiepen we wat we leerden in de basistraining. Samen oefenen we ook en zo gaan gaan we interactief nog verder naar meer energie, comfort, vertrouwen en focus... want 'stap voor stap', zo werkt het!

ONLINE (wordt opgenomen en twee weken ter beschikking gesteld): 

Zondag 27 oktober (10-11 uur)
Zondag 10 november (10-11 uur)


Ook deelnemers die reeds deelnamen aan eerdere opfrissessies zullen weer verdere stappen zetten.


PRIJS: 420 EUR (inclusief BTW - bij boeking vanaf 1 augustus 2024)

VROEGBOEKPRIJS: 295 EUR (inclusief BTW) (125 EUR korting) mits inschrijving voor 1 augustus 2024 
(inclusief lekkere lunch, koffie/thee/water en afsluitdrink achteraf, carnet (108 blz), twee online sessies en drie weken WhatsApp-berichten, én BTW). 

Factuur: 'Opvolgreeks Servo - Beheer van tijd en energie in juridische/intense beroepen - Live en online - 19/10 - 26/10 -10/11'.

Inschrijven kan door een mail te zenden aan jk@servo-training.be met je naam en facturatiegegevens (incl. BTW-nr) en vermelding 'Reboot herfst 2024'.

Geniet van het verder helder groeien!