OPFRIS/VERDIEPING/REBOOT
(alleen voor ex-deelnemers aan een SERVO-training)


Ben jij een van de meer dan 500 deelnemers aan de basistraining SERVO Helder Groeien? 

Weet je nog hoe je tijdens de training na slechts twee weken vooruit gegaan was? Hoe je je voelde op de tweede dag van de training? Ben je SERVO blijven toepassen en wil je nog meer? Of ben je toch gestopt en wil je heropstarten?

Dat kan tijdens een workshop/opfrisdag in België of Italië:

OPFRISSESSIES IN ITALIË

-In de zomer 2022 in Zuid-Umbrië, op maat in overleg (jk@servo-training.be) 

VERDIEPING & REBOOT-REEKS IN BELGIË 

-Op zaterdag 16 oktober 2021 'live' in Schelle (nabij Antwerpen) van 10u00 (onthaal) tot 16u30 in de rustige omgeving van De Rederij, die we helemaal voor SERVO alleen hebben... 

Gevolgd door vijf interactieve online sessies van een uur (10u-11u) waarbij we verder werken op:
-zondag 24 oktober 
-zondag 31 oktober (zelfde sessie op donderdag 28 oktober 13-14u)
-zondag 14 november
-zondag 21 november
-zondag 5 december

In een even boeiende en leuke manier als tijdens de basistraining frissen we in De Rederij nabij Antwerpen alles op (Covid-veilig, in een ruime zaal met een beperkte groep van maximaal een twintigtal deelnemers) en verbreden en verdiepen we wat we leerden in de basistraining. Samen oefenen we ook en zo gaan gaan we interactief nog verder naar meer energie, comfort, vertrouwen en focus... want 'stap voor stap', zo werkt het!

PRIJS: Slechts 245 EUR (inclusief lunch, koffie/thee/water op 16 oktober, de SERVO-Carnet 'Reboot', de vijf online-sessies én BTW

Deelnemers die bij de boeking melden verhinderd te zijn op 16 oktober krijgen 50 EUR korting. In dat geval wordt de 'carnet' voor deze verdieping & reboot-reeks per post opgezonden.

Met factuur: 'Opvolgreeks Servo - Beheer van tijd en energie (16 oktober - 5 december 2021)'.

Inschrijven kan door een mail te zenden aan jk@servo-training.be met je naam en facturatiegegevens (incl. BTW-nr) en vermelding 'Reboot herfst 2021'.

Geniet van het verder helder groeien!