In samenwerking met:                                                                      
  

IN  VERTROUWEN

ZWANGER EN BEVALLEN

VERMIJD STRESS

VIA DE KRACHT VAN JE ONBEWUSTE BREIN

 

Zaal Zirkus (Zirkstraat 36 - Antwerpen) 

Donderdag 17 september 19u30 – 21u30

Kostprijs: 15 EUR* per persoon - 25 EUR* per koppel

Wegens corona brengt ieder eigen drank - Betaling ter plaatse

Inschrijven:  tom@lamadrugada.be

 

Zelfcontrole realiseer je best door het doeltreffend aanwenden van de krachten van het onbewuste brein (Prof. John Bargh, Het verborgen brein, Uitg. Hollands Diep 2018, p. 355).

 

Tijdens de bijeenkomst legt Jeff Keustermans, hoofdtrainer van SERVO Helder Groeien, uit hoe je de mogelijkheden en de werking van je onbewuste brein krachtig kan gebruiken om meer rust, energie, vertrouwen en focus te verwerven.

 

Naast een toelichting over de werking van ons brein, zet hij met de deelnemers ook eerste stappen om te laten proeven van een aantal technieken die daartoe kunnen worden gebruikt. Deze benadering laat toe om rustig en met de juiste focus in vertrouwen naar je bevalling toe te groeien.

 

Vroedvrouw Tom Van den Broeck gaat dieper in op de concrete toepassing van deze technieken gedurende de zwangerschap en bij de bevalling.


Een van de technieken met het onbewuste brein krijgt bijzondere aandacht. Deze wordt ook gebruikt door sportmensen om hun prestaties te verbeteren. In lijn hiermee ontwikkelden de Christelijke Mutualiteiten samen met het Jessa Ziekenhuis uit Hasselt een ‘app’ waarmee kinderen speels vertrouwd worden met diverse aspecten van een nakende ziekenhuisopname en chirurgische ingreep. Vroedvrouwen kunnen dezelfde techniek toepassen tijdens prenatale consultaties om een bevalling voor te bereiden zodat de zwangerschap en de bevalling zonder nodeloze stress kan verlopen. Daar zijn zowel moeder als kind bij gebaat.

Meer informatie op www.heldergroeien.com

 

*Gedeeltelijk terugbetaald door de mutualiteit (6,90 EUR)